Vítejte


Vysílání radia Zlatá Praha

04.08.2010 22:06

Nabízím každému, kdo má zájem poslouchat taneční muziku s trochou rocku a starší klasiky možnost ladit v Čáslavi terestické analogové FM vysílání anebo kdekoliv digitálně po internetu.

Předem bych rád upozornil, že značka Zlatá Praha není mým majetkem a ani si nevyhrazuji právo ji za svoji vydávat a v žádném případě se o to nikdo takto starat nebude. Jedná se pouze o fanklub zrušeného (resp. přejmenovaného a přeformátovaného) radia Zlatá Praha lidí, kterým rádio a jeho hudební styl chybí a rádi by jej získali zpět.

INFORMACE PRO ZÁJEMCE:

radio Zlatá Praha již řadu let neexistuje, ale řadě lidí určitě chybí. Za tímto účelem je zde vysílání playlistu písniček, které Zlatá Praha hrála + ty, které se již tohoto rádia nedožily za účelem inovovat a modernizovat taneční muziku tohoto bývalého rádia z důvodu zájmu o moderní muziku. Nikdy toto vysílání nedospěje do stavu současných rádií, kde se pěkné písničky opakují v krátkých intervalech a vlezlá ukecanost moderátorů (určitě mi tento stav potvrdí řada lidí).

Vysílání funguje pomocí jednoho úsporného počítače v obyčejné české domácnosti streamováním přes internet kodekem AAC+ (winamp) na adrese www.radio-hosting.net kvalitou 128kbit/s pod jménem Radio Zlatá Praha a nebo alternativně pomocí FM transmitteru (ano, ten co se dává do auta =legálně!!!) umístěného na vyvýšeném místě rodinného domu s výhledem do okolí na frekvenci 96.4MHz (FM) v Čáslavi pro ulici Koželuhy a části ulic Nazaret, Tylova, Na Nepřízni a Na Bělišti.

—————

Zpět